I biblioteket

Gratis trådløst nett

Spør etter passord i skranken.

Utskrift, kopi og skanning

På biblioteket kan du skrive ut og kopiere dokument. Spør i skranken for priser på disse tjenestene. Du kan dessverre ikke skanne dokumenter.

Lån fra andre bibliotek

Bibliotekene i Norge deltar i et lånesamarbeid. Lånesamarbeidet gjør at vi bedre kan utnytte de samlede bibliotekressursene, og gi brukerne et bedre bibliotektilbud.

Innlån

Biblioteket kan låne inn materiale vi ikke har selv. Personalet lokaliserer tittelen og ordner med bestilling. Tjenesten er gratis. Materiale som alt finnes på biblioteket, låner vi som regel ikke inn.

Norgeslån

Norgeslån er en tjeneste der du selv kan bestille materiale fra bibliotek andre steder og velge hvilket bibliotek du vil hente det på. Vær oppmerksom på at en del bibliotek ikke låner videre for eksempel nye og populære titler, nye spill og filmer og så videre.

Bruk Biblioteksøk  for å søke i flere bibliotek samtidig.

Tjenesten er gratis.

Spill i biblioteket

Gutt som spiller dataspill

Vi har et eget spillrom der du kan bruke det interaktive gulvspillet vårt. Du kan også låne dataspill med deg hjem. For å låne spill må du ha lånekort.

På biblioteket kan du også spille brettspill – alt fra sjakk og Scrabble til Shuffleboard og Bandu. Finn deg et bord, en medspiller og sett i gang!