T-skjorte med vinyltrykk produsert på kurset. Foto.

UngSommer: Kurs i vinyltrykk

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

På vinylkurset kan du enten bruke ferdige design, et bilde fra programvaren Silhouette, en tekst eller du kan lage ditt eget design. Alt dette hjelper vi deg med på kurset. Du trenger bare fortelle oss hva du ønsker deg på plagget (t-skjorte, genser, kjole o.l.), hvis du ønsker å lage noe med vinyltrykk.

Du kan lage noe til deg selv, venninne, venn, faren din – mulighetene er uendelige. Vi har sett de stiligste ting og syntes det er så kjekt å se hvor mye kreativitet som finnes!

Du trenger ingen forkunnskaper, vi lærer deg alt du trenger å kunne. Når du har gjennomført minst ett kurs, kan du komme tilbake for å gjennomføre en prøve og få et kursbevis som lar deg bruke verkstedet alene i bibliotekets åpningstider. Vi tar forbehold om at rommet må være ledig, så det kan være greit å reservere på forhånd.

Kursene vi har om sommeren er i samarbeid med Ungsommer og er for ungdom mellom 12–18 år. NB! Har du ungdom i hus og dere ønsker å gjøre noe sammen, så kan dere melde dere på sammen. For andre kreative voksne, så har vi kurs for alle til høsten igjen.

På kurset kan du få en t-skjorte eller et bærenett til å trykke på, eller du kan ta med noe hjemmefra. Klær hjemmefra må tåle strykejern på 153 grader.

Tid: Onsdag 2. august kl. 11.00–14.00
Sted: Askøy folkebibliotek

Gratisbilletter finner du her.
OBS! Billetter slippes i slutten av mai/begynnelsen av juni.

Har du billett, men kan ikke komme? Send e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller SMS til Irene på 40214985.