T-skjorte med vinyltrykk produsert på kurset. Foto.

Ung Sommer: Kurs i vinyltrykk

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

Lyst til å lage ditt eget design til en t-skjorte eller et bærenett? På vinylkurset kan du enten bruke ferdige design, et bilde fra programvaren Silhouette, en tekst eller du kan lage ditt eget design. Alt dette hjelper vi deg med på kurset. Du trenger ingen forkunnskaper, vi lærer deg alt du trenger å kunne. Når du har gjennomført minst ett kurs, kan du komme tilbake for å gjennomføre en prøve og få et kursbevis som lar deg bruke verkstedet alene i bibliotekets åpningstider. Vi tar forbehold om at rommet må være ledig, så det kan være greit å reservere på forhånd.

Kursene vi har om sommeren er i samarbeid med Ung Sommer og for ungdom mellom 12–18 år. NB: Har du en ungdom i hus og dere ønsker å gjøre noe sammen, så kan dere melde dere på sammen. For andre kreative voksne har vi kurs for alle til høsten igjen.

På kurset kan du få en t-skjorte eller et bærenett til å trykke på, eller du kan ta med noe hjemmefra. Klær hjemmefra må tåle strykejern på 153 grader.

Tid: Torsdag 11. juli kl. 11.00–14.00
Sted: Askøy folkebibliotek

Gratisbilletter finner du her. Det er helt gratis å være med. Har du billett, men kan ikke komme? Send e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller SMS til Irene på 40214985.