To personer spiller Pokémon-kort

Pokémon TCG Bergen League Challenge

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

Bli med på Pokémon TCG League Challenge-turnering der du kan tjene championship-poeng og jobbe for å få en invitasjon til World Championships!

League Challenge-arrangementer består kun av swiss-runder; det er ingen toppkutt til runder med enkelt-eliminering. Spillere må ha en Pokémon Trainer Club-konto med en spiller-ID vedlagt, og må ha registrert seg for Play! Pokémon-program for å tjene poeng og premier. Alle deltakere vil motta ett Play! Point bare for å spille. Vi spiller standard format. Kort fra sett A,B,C og D er ut; E og nyere sett er inn.

Hva trenger du å ha med deg til denne turneringen? Du må ha med deg: 1) Din egen lovlige 60-korts kortstokk 2) Burn-, Poison- og Vstar-markør 3) Terninger 4) Deck-liste 5) Player-ID.

Første runde begynner kl. 12.00. Registrering begynner kl. 11.00. Kom gjerne tidlig, slik at vi kan registrere dere i god tid.

Det blir ingen topcut her, det er swiss-runder, 50 minutter, best av tre per runde. Vi estimerer da at vi får totalt tre til fire runder, det vil si at turneringen varer ca. 3 timer.

Tid: Lørdag 17. juni kl. 12.00–15.00. NB! Registrering fra kl. 11.00.
Sted: Askøy folkebibliotek

Har dere spørsmål, kontakt Kevin på e-post: Kevin_fredrik@hotmail.no