T-skjorter og bærenett med vinyltrykk, vist fram av en ansatt på biblioteket. Foto.

Kurs i vinyltrykk og refleksvinyl

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

Her er det få plasser og det blir fort fullt! Husk å gi beskjed senest dagen før hvis du ikke kan komme likevel.

På vinylkurset kan du enten bruke ferdige design, et bilde fra programvaren Silhouette, en tekst eller du kan lage ditt eget design. Alt dette hjelper vi deg med på kurset. Du trenger bare fortelle oss hva du ønsker deg på plagget (t-skjorte, genser, kjole o.l.), hvis du ønsker å lage noe med vinyltrykk. Eller på jakken, luen, pannebåndet, vottene eller ranselen, hvis du ønsker deg et reflekstrykk.

Du kan lage noe til deg selv, din mann, nabo, venninne, faren din – mulighetene er uendelige. Vi har sett de stiligste ting og syntes det er så kjekt å se hvor mye kreativitet som finnes!

Du trenger ingen forkunnskaper, vi lærer deg alt du trenger å kunne. Når du har gjennomført minst ett kurs, kan du komme tilbake for å gjennomføre en prøve og få et kursbevis som lar deg bruke verkstedet alene i bibliotekets åpningstider. Vi tar forbehold om at rommet må være ledig, så det kan være greit å reservere på forhånd.

Mer info får du på kurset. OBS! Aldersgrense 12 år.
NB! Tar du med egne plagg, må de tåle strykejern på 153 grader.

På refleksvinylkurset må du ta med egne ting, eller du kan kjøpe pannebånd og lue av oss. På vinyltrykk kan du få en t-skjorte eller et bærenett til å trykke på, om du ikke har med noe eget.

BILLETTER: Gratisbilletter finner du her. Har du billett, men kan ikke komme? Send e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller SMS til Irene på 40214985.