Foto av smilende baby.

Bli kjent med barnas stasjon og musiske barseltreff

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

Velkommen til en hyggelig sangstund med pedagog Stina Sigvaldsen og foredrag med Blå Kors. Reserver billett til det tidspunktet du ønsker å delta på det musiske barseltreffet og/eller på foredraget.

Gjennom sang knyttes tette bånd mellom foreldre og barn. På de musikalske barseltreffene vil vi leke, synge og spille på rytmeinstrumenter. Her kan du møte andre foreldre og barna kan oppdage andre barn. Passer for barn i alderen 4 måneder til 1,5 år.

Hver gang vil vi også presentere gode bøker foreldre kan lese for de små samt bøker om barns utvikling.

Denne gangen har vi også besøk av Blå Kors som skal presentere barnas stasjon kl. 11.00. Blå Kors barnas stasjon er et gratis lavterskeltilbud for familier med barn i alderen 0–16 år. Tilbudet går spesielt ut til familier med ulike utfordringer som lav inntekt, lite nettverk og psykisk helse. Her får de bygge sosiale nettverk, oppleve mestring, veiledning m.m. De tilbyr også kurs i trygghetssirkelen. Programmet har til hensikt å gi deg verktøy til bedre forstå hvilke følelsesmessige behov barnet ditt har, hvilke signaler det sender samt hvordan møte disse behovene på en god måte.

– Musisk barseltreff kl. 10.30–10.55
– Foredrag kl. 11.00–11.25: Bli kjent med barnas stasjon.
– Musisk barseltreff kl. 11. 30–11.55