Sommerlektyre

Hva du skal lese i sommer? Trenger du reisetips? Hos oss finner du både reisehåndbøker, sommerquizbøker og ellers alt du trenger av lesestoff til sommeren! Hva med å lese en lokal forfatter i sommer? Kos deg med Jenny Micko sin nye serie, Krystallpikene, som tar deg med hundre år tilbake i tid, til Ask. Der møter du Hedvig som for flere år siden fant to forkomne jenter under et grantre. Hun hjalp dem så godt hun kunne, men hvordan gikk det egentlig med dem? Eller du kan humre av boken Fast følge av Adele Jaunn – en romantisk komedie om vennskap, galskap og jakten på den store, men upålitelige kjærligheten. God lesesommer!

Bokomslag
Krystallpikene av Jenny Micko og Fast følge av Adele Jaunn.
Foto av reisehåndbøker
Reisehåndbøker i fleng!
Foto av mann som holder sommerbøker, foran en hylle med sommerquizbøker
Hva med en quiz i sommer?