Adventskalender

Sjå så glad barnebibliotekaren blir når adventstida nærmar seg! Tradisjonen tru låner vi ut adventskalenderar med 24 innpakka biletbøker, perfekt for ei koseleg førjulstid for store og små. Bestill ved å sende e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller send oss ei melding på Messenger. Kalenderen passar i utgangspunktet for omlag 3–6 år, men kan justerast ved førespurnad. OBS – det kan gå tomt, førstemann til mølla gjeld.Sjå så glad barnebibliotekaren blir når adventstida nærmar seg! Tradisjonen tru låner vi ut adventskalenderar med 24 innpakka biletbøker, perfekt for ei koseleg førjulstid for store og små. Bestill ved å sende e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller send oss ei melding på Messenger. Kalenderen passar i utgangspunktet for omlag 3–6 år, men kan justerast ved førespurnad. OBS – det kan gå tomt, førstemann til mølla gjeld.