Bøker innpakket i gråpapir

Kva gøymer seg bak gråpapiret, tru? Tenk så kjekt å kunne lese ei koseleg biletbok saman kvar dag fram til jul!

Endeleg nærmar den magiske adventstida seg! ✨ Vil du ha ein gratis, stressfri og koseleg adventskalender? Tradisjonen tru låner vi ut adventskalendrar med 24 innpakka biletbøker – perfekt for ei hyggeleg førjulstid for store og små. 🤶 Bestill ved å sende e-post til bibliotek@askoy.kommune.no eller send oss ei melding på Facebook. Kalenderen passar i utgangspunktet for 3 år og oppover, men kan justerast ved førespurnad. ☃️ OBS! Det kan gå tomt; førstemann til mølla gjeld. 🎄🎅

Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close