I nydeleg vårvær opna Utebiblioteket på Dronningen. No bugnar det av bøker – ta turen opp og lån deg ei bok! Takk til alle som lytta til vår stuntpoesi og til borna vi traff med ei bok i neven.

Gapahuken på Dronningen

Dronningstova som Askøy Turlag har bygd er no opna for årets utebiblioteksesong. Velkomen skal dykk vera.

Dame leser poesi høyt i skogen

Ved vegs ende kunne ein lytte til stuntpoesi.

Blomehatt

Dei fine blomehattane var utlånt av Askøy ungdomslag.

Kvitveis

Kvitveisen folda seg ut i sola.

Side fra boka "S.O.S. Blomstereng".

På vegen kunne små og store lesa boka S.O.S. Blomstereng av Jurgen Wegter og Ingvild Haga.

To turgåere

Leseglade turgåarar.