Kan vi leve uten avfall? Få inspirasjon og konkrete råd på det digitale arrangementet Grønnere hverdag mandag 18. januar kl. 18.00. I mellomtiden har vi laget en utstilling som hjelper deg på vei. Og husk: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Utstilte bøker

Syutstyr

Bøker om miljø og bærekraftig livsstil

Bøker om miljø og bærekraftig livsstil

Plakat: Grønare kvardag - kva kan eg gjere?

Økologisk peanøttsmør og økologisk grønn te

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close