Årets TV-aksjon, «Et hav av muligheter», er i gang. Du får ikke besøk på døra, men mange på Askøy er digitale bøssebærere, så du kan støtte aksjonen via disse. I biblioteket kan du låne bøker om klima, forsøpling og livet i havet. Du kan også hente hanske og sekk for å plukke selv. Kom innom!

Utstilling av bøker om temaet

Lån gjerne med deg en bok hjem!

Ordet HAV laget av plastikksøppel

Bli med på å redusere plast i havet!

Detalj av utstillingen

Detalj av utstillingen.

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close