Hurra! På mandag 18. mai åpner biblioteket igjen!

For å redusere smittefaren må vi gjøre ting på en litt annen måte enn vanlig:

• Vi har restriksjoner på hvor mange som kan være i biblioteket på én gang.
  • Vi oppfordrer deg til å oppholde deg i biblioteket i maks 15 minutter.
  • Vi oppfordrer til at kun én person per familie kommer og låner på vegne av resten av familien.
  • Maks fire personer kan bruke lesesalen om gangen.
  • Vi har reduserte åpningstider, og mandagene er kun for personer i risikogruppen.

OBS! Har du luftveisinfeksjoner, må du sende noen andre til å låne/hente bøker for deg.

Takk for forståelsen og for at du gjør ditt for å redusere smittefaren! Vi savner dere og ser frem til å møte dere igjen!

Hurra, vi åpner igjen!