Nå kan du bestille forundringspakker!

OBS! OBS! Oppdatering: Fra og med i dag, torsdag 14. mai, kan du ikke lenger bestille forundringspakker. Biblioteket åpner igjen mandag 18. mai.

‘ ‘ ‘ ‘ ‘

Nå kan du bestille forundringspakker med bøker fra biblioteket! Vi plukker ut bøkene og gjør dem klare, så kan du komme og hente på et avtalt tidspunkt. Mulige hentetidspunkt er tirsdag, torsdag og lørdag, kl. 12.00 og 14.00. Send en e-post om hva du vil ha, til bibliotek@askoy.kommune.no.

Og du, hvis du kjenner noen eldre eller andre som kanskje ikke er på nett så ofte: Tips dem gjerne om dette tilbudet! Kanskje du kan tilby deg å hente for dem også? 🙂

Dette vil vi vite:

  • Hvilken sjanger vil du ha? For eksempel spenning, kjærlighet, historisk? Fantasy, humor, lettlest?
  • Hvor mange bøker/lydbøker/filmer vil du ha?
  • Ved bestilling av barnebøker, oppgi alder/lesenivå.
  • Skal vi skreddersy en pakke til deg? Gi oss tre eksempler på bøker du har lest og likt godt, så skal vi finne noe som vi tror du vil like. Skriv gjerne noe om hva du likte med bøkene; jo mer informasjon vi får, jo bedre blir utvalget av bøker. Er det forfattere/serier du allerede har lest mye av, kan du inkludere det, sånn at du ikke får dem på nytt.
  • Ønsket hentetidspunkt. Vi oppfyller ønsker etter kapasitet, ved stor pågang kan det være du får tildelt et senere hentetidspunkt.
    All henting blir bekreftet på e-post.

Dersom du er på jakt etter spesifikke titler, kan du alltid bestille disse direkte i Bibliofil, via appen eller ved å logge inn på nettsiden. Vi tar kontakt for å avtale hentetid.

Av hensyn til smittevern vil bøkene bli gjort klare og lagt i en pose levert på utsiden av biblioteket. Nærmere beskrivelse vil komme i e-posten fra biblioteket. Husk å holde 1-2 meters avstand til andre personer. Er du i karantene eller har luftveisinfeksjoner ber vi deg sende noen for å hente det du har bestilt. Bøkene kan du beholde så lenge vi er stengt.

Hvordan kan jeg være trygg på at det jeg låner ikke er smittefarlig?

Ingen andre enn bibliotekansatte har håndtert bøkene dine de siste tre dagene før de blir lånt ut til deg. Vi er opptatt av god håndhygiene når vi behandler det som skal ut til våre lånere. Den nyeste forskningen viser at viruset kan overleve opp til 3 døgn på plast. Derfor låner vi ikke ut bøker som nettopp er kommet inn.

[responsivevoice_button voice=”Norwegian Female” buttontext=”Lytt til teksten”]