Bingo! Mange flinke barn hadde lese mykje og satt mange kryss i lesebingoen vår. Gratulerer så mykje til Katrine og Signe som stakk av med premiane! Dette var så kjekt at vi vil ha meir lesebingo – vi går for ein runde til, med frist til 31. mai. Bli med og les, så kanskje du blir vinnaren neste gong!

Hovedpremien! Alle som får fem på rad er med i trekninga av ei sjokoladeplate. Og får du kryssa av alle felta er du med i trekninga av hovudpremien: Ei sjokoladeplate og ein kinobillett!

Last ned Lesebingo her!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close