Bruk våren til å lese mange flotte bøker og bli med i vår bokbingo! Ved å levere inn dette skjemaet kan du bli med i trekningen av en fin premie. Fyll inn forfatter og tittel i bingorutene etter hvert som du har lest. Du kan fylle ut en rad loddrett, vannrett eller diagonalt. Er du en superleser, kan du fylle ut alle rutene! Du kan bare bruke hver bok én gang. For lesere fra 15 år.

Vårbokbingo 2020 varer fra 24. mars til 31. mai. For å være med i trekning av premier, må skjemaet leveres innen 1. juni.

Alle som har fått bingo, altså fire på rad, er med i trekningen av en fin premie! Dersom du er en superleser og fyller ut alle rutene er du i tillegg med i trekningen av en ekstrapremie!

Last ned Bokbingo her!

GOD VÅRLESING!

Skjemaet til vårbokbingoen

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close