Nå kan du hente bøker!

Take-away: Nå nærmer påsken seg og da er det sikkert mange som ønsker å kose seg med en god bok. Derfor har vi lagt til rette for at fram til og med lørdag 4. april kan du bestille bøker og hente hos oss! Og du, hvis du kjenner noen eldre eller andre som kanskje ikke er på nett så ofte: Tips dem gjerne om dette tilbudet! Kanskje du kan tilby deg å hente for dem også?

Hvordan bestiller jeg bøker?

Send en e-post med ønskede bøker til bibliotek@askoy.kommune.no
Skriv også navnet ditt, lånekortnummer og hvilke tidspunkt som passer for deg å hente bøkene.
Du kan bestille maks 10 bøker, og kun bøker vi har tilgjengelige på biblioteket. Sjekk gjerne samlingen vår for å se hva vi har. Dersom noen av bøkene er utlånt, beklager vi dette.

Hvordan henter jeg?

Send en e-post til biblioteket og skriv hvilke av tidene som passer for deg å hente bøkene.
Bøker som du ønsker å hente samme dag må bestilles før kl. 11.00.

  • Tirsdag kl. 13.00 eller 15.00
  • Onsdag kl. 13.00 eller 15.00
  • Torsdag kl. 13.00 eller 15.00
  • Fredag kl. 13.00 eller 15.00
  • Lørdag kl. 12.00 eller 14.00

Av hensyn til smittevern vil bøkene bli gjort klare og lagt i en pose levert på utsiden av biblioteket. Nærmere beskrivelse vil komme i e-posten fra biblioteket. Husk å holde 1-2 meters avstand til andre personer. Er du i karantene eller har luftveisinfeksjoner ber vi deg sende noen for å hente det du har bestilt. Bøkene kan du beholde så lenge vi er stengt.

Hvordan kan jeg være trygg på at det jeg låner ikke er smittefarlig?

Ingen andre enn bibliotekansatte har håndtert bøkene dine de siste tre dagene før de blir lånt ut til deg. Vi er opptatt av god håndhygiene når vi behandler det som skal ut til våre lånere. Den nyeste forskningen viser at viruset kan overleve opp til 3 døgn på plast. Derfor låner vi ikke ut bøker som nettopp er kommet inn.

NB! Ved stor pågang vil vi prioritere eldre og andre som kan ha utfordringer med å bruke BookBites-appen.

GOD PÅSKE OG GOD LESING!

Påskeharer

[responsivevoice_button voice=”Norwegian Female” buttontext=”Lytt til teksten”]