Lesebingo for alle som går på barneskulen.

Hovedpremien! Synast du det er vanskeleg å halde motivasjonen for lesing oppe no når skulane er stengde? Prøv biblioteket sin lesebingo! Med den vil vi gjere lesinga morsommare og litt meir tøysete. Alle som får fem på rad er med i trekninga av ei sjokoladeplate. Og får du kryssa av alle felta er du med i trekninga av hovudpremien: Ei sjokoladeplate og ein kinobillett!

Last ned Lesebingo her!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close