Velkommen til quiz i din egen sofa fredag 27. mars!

Vi strømmer quizen live fra klokken 19.00 fredag kveld! Jobben deres blir da å samle laget så dere sitter langt fra hverandre, gjerne en gruppechat eller lignende og fylle ut svararkene som vil bli lagt ut på Google forms. Vi har selvfølgelig ikke kontroll på om dere jukser eller ikke, men hvem ville vel funnet på noe slikt? Sett deg ned i godstolen eller sofaen og bli med.

Premier hentes etter avtale på Askøy folkebibliotek.

Vi kommer med lenke til livestrømmen og svarskjema når det nærmer seg.

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close