Tre små spøkelser

Halloween 2023

Dato

Tid

Sted

Askøy folkebibliotek

NB! Nøyaktige klokkeslett for de ulike aldersgruppene kommer senere.
Barn under 6 år må komme i følge med en voksen.

Hva har «Likkjelleren», «Viggo i veggen» og «Bak den sorte porten» til felles? Alle tre er grøssende fortellinger knyttet til vår helt nye grøsstunnel på Halloween! Så enten du vil bli bare litt skremt eller totalt vettskremt, har vi noe for deg.

Som alltid begynner vi med moro for de yngste, før det blir skumlere utover kvelden. Vi starter med morotunnel for de aller yngste, før tunnelen blir fylt med lett grøss og økende grad av grøss og gru før vi avslutter med araknofobi. Her er noe for alle aldre. Dette er et helt nytt konsept vi holder på å utvikle, og i samarbeid med Frivilligsentralen blir dette en skremmende fin aften for alle aldersgrupper.

Vi har en anbefalt nedre aldersgrense for de ulike tidspunktene. Øvre aldersgrense har vi ikke. Dette kan bli moro for alle!

Lurer du på hva som skjuler seg i mørket mens du kryper langs gulvet? Bare slapp av, det er verre enn du tror.

På biblioteket kan du løse quiz, lage en halloween-maske (for de yngste) og gå igjennom grøssegangen, før du fortsetter ned til Frivilligsentralen. Også på Frivilligsentralen endrer stemningen seg utover kvelden i takt med det som skjer på biblioteket:

  • Først kan du slappe av med popcorn og filmen “Coco” (6 år +) i skumle omgivelser. De minste får en liten Halloween-pose med grøsselige klistremerker og snop.
  • Når de eldre kommer ned har stemningen blitt skumlere, lysene er slått av og på skjermen går “Edward Saksehånd” (12 år +). Tør du smake på blodige hotdog-fingre eller brownies dekket av spindelvev?

Tør du besøke biblioteket på selveste Halloween? Om kvelden, når det begynner å bli mørkt ute og skyggene beveger seg i utkanten av synsfeltet ditt? I skumringen er alt litt nifsere og hvem vet hva som skjuler seg i mørket… Oj, hva var det som rørte på seg i hjørnet der borte? Vi lover gåsehud og frysninger – og skummelt mye moro! Vi feirer Halloween med et program som får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg!