Bokomslag Etter å bli tvunget vekk fra sine hjemsteder, slår Osage-indianerne seg ned på et tilsynelatende verdiløst sted i Oklahoma. Overraskelsen er derfor stor når man oppdager en av de største oljeforekomstene i USA. Plutselig er Osage-indianerne millionærer, kjører luksusbiler og sender barna sine til prestisjetunge skoler. En dag forsvinner to av stammens medlemmer. Én er skutt, den andre forgiftet. Det eskalerer: Enda flere dør, et hus sprenges i luften. Redselen sprer seg. Hvem står bak? Først er etterforskningen overflatisk, men etter en ny serie mord tar Bureau of Investigation – som senere blir FBI – over. Og resultatet er sjokkerende.

Skremmende «true crime» fra et tragisk kapittel i amerikansk historie.

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil lese boken!

Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler (cookies) Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close