Bokomslag Alle barn er verdifulle og perfekte slik de er. Uansett hudfarge kan alle barn gjøre slik som alle andre. Alle føler på samme glede, alle kan bli det de vil når de blir store, og leke og utforske slik som alle andre gjør. Selv om man kanskje kommer fra et annet sted, spiser annen mat eller snakker et annet språk, kan dette være positivt for andre. Dette er en helt ny og aktuell bildebok fra 2021. Boken inneholder mange fine bilder og ikke så mye tekst. Bokens budskap er at alle er like mye verdt.

Omtalen er skrevet av Elina (praksiselev)

Jeg vil låne boken!

Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close