Bokomslag Har du tenkt på kven julenissen var, før han blei julenissen? Møt Nikolas! Ein gut på 11 år som bur saman med faren sin. Dei er fattige og har ikkje mykje, men Nikolas har det godt likevel. Ein dag forsvinn faren, og Nikolas må ut og leite etter han. Han reiser i retning Nordpolen, og denne reisa og alle utfordringane han møter på blir vesentlege for at Nikolas finn sin skjebne som Julenissen. Ei varm, sår og morosam julebok, perfekt for høgtlesing i førjulstida. Passar også godt for ein juleglad lesehest som vil lese sjølv.

Omtalen er skriven av Anna Sunniva.

Eg vil låne boka!

Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close