Bokomslag Enda en eventyrlig reiseskildring fra Erika Fatland! I forrige bok reiste hun rundt Russland; denne gangen har hun tatt turen til Himalaya. I en mesterlig koloss av en bok tar hun oss med opp i høyden, der vi besøker både forhenværende prinsesser, levende gudinner og glemte kongeriker og forserer nesten ufremkommelige veier. Hun er innom en rekke land og overalt får vi innblikk i innbyggernes hverdagsliv. Fatland krydrer engasjert reisene med historiske fakta og små anekdoter. Sett deg godt til rette i godstolen og legg ut på en fantastisk reise gjennom myteomspunne Himalaya!

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close