Bokomslag Kva skjer når din aller, aller beste venn blir sjuk? Sånn ordentleg, skummelt sjuk og må bu på sjukehuset? Roberta sin venn Charlotte har blitt så sjuk at ho treng eit nytt hjarte for å bli frisk. Men korleis kan Roberta hjelpe til med å finne eit nytt hjarte? Det er jo umulig. Ein dag får Roberta tak i ein globus, som bestefar seier er spesiell. Er den så spesiell at den kan hjelpe Charlotte?

Vakker, vond og sår bok om frykt, død, og mest av alt om vennskap.

Omtalen er skriven av Anna Sunniva.

Eg vil låne boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close