Bokomslag Tenk deg følgende: Du mister gradvis kontrollen over musklene dine og havner i koma. Når du våkner, ser du familien din ved sykehussengen og forsøker forgjeves å få kontakt med dem, men du kan hverken bevege deg eller snakke. I år etter år ligger du der, ute av stand til å oppnå kontakt. Dette marerittet opplevde Martin Pistorius. Som 12-åring ble han syk og havnet i koma. Som 16-åring begynte han å våkne igjen og som 19-åring var han helt bevisst – men ute av stand til å kommunisere. Alle trodde han var hjernedød. Dette er hans personlige beretning om kampen tilbake til livet.

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close