Bokomslag «Langs landeveien mellom Cottbus og Berlin» er ei bok som skil seg ut blant dei mange. Her blir vi med inn i ei surrealistisk verd. Me følger to gullmakere, ein katt, kvite mus og den uregjerlige grevinna Clotilde inn i denne drøymeverda som kan beskrivast som ein mellomting mellom middelalder og alternativ framtid. Forfattar Erik Fosnes Hansen har verkelig fått frie taumar med språklege krumspring som «Katten hadde aldri vært så redd, i noen av sine liv», spedd med nokre gastronomiske omtaler av gullhjort og kandiserte anemonar. Resultatet er ei bok som ikkje lett lar seg plassere i nokon sjanger. Men…

Omtalen er skriven av Kristian.

Eg vil låne boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close