Bokomslag Spennende psykologisk thriller om et foreldrepar som tar selvmord. Eller var det egentlig det som skjedde? Datteren Anna er fast bestemt på å finne ut hva som virkelig har hendt. Hun begynner å grave i fortiden, men kommer snart til å oppdage at det i noen tilfeller er tryggere å la være.

En skikkelig pageturner. Når du tror du vet hvor historien går, forandrer alt seg, og ender helt annerledes. Boken anbefales.

Omtalen er skrevet av Anne.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close