BokomslagHvordan er det egentlig å ha verdens største land som nabo? Hvordan påvirker det disse landene og menneskene som bor der? Bli med Erika Fatland på en eventyrlig reise langs Russlands grense, der hun leter etter svaret på dette. Med seg i bagasjen har hun solid kunnskap om landene hun reiser gjennom, og underveis møter hun en mengde forskjellige personer som alle har sin historie å fortelle. Fatland er en av Norges mest spennende sakprosaforfattere, hun har vunnet mange priser og er oversatt til mange språk.

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil lese boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close