Forsiden av bokenI hvor stor grad kan én enkelt hendelse stake ut kursen på livet ditt? Som 14-åring blir Mohammad Mostafaei vitne til en offentlig henrettelse – en ung gutt blir hengt. Det fører til at han bestemmer seg for å bli advokat, noe han klarer mot alle odds. Som advokat kjemper han for de svakeste i Iran: for mindreårige på death row, kvinner dømt til steining og politiske fanger. Men hva skjer den dagen han selv blir anklaget? Dette er en sterk og aktuell bok, fortalt på en likefram og usminket måte av hovedpersonen selv, Mohammad Mostafaei, menneskerettighetsadvokat i skyggen av sharia.

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close