Bokomslag Vurderer du å sove i hengekøye i sommer? Er du usikker på hvordan du går frem? Eller vil du bare ha tips og idéer til fine steder å sove? Dette er boken for deg! Her får du vite alt du trenger. Hvor og hvordan du kan henge opp hengekøyen og gode tips og råd underveis. Da er det bare å ta fatt på drømmen om å komme seg ut i naturen. God tur, dette er magisk!

PS: Du kan låne hengekøyer og utstyr gratis på BUA Askøy.

Omtalen er skrevet av Irene.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close