BokomslagKanskje er ikke generasjonskløften så stor likevel; behovet for å bli sett og høre til et sted er det samme. Enten du som pensjonist tilbringer hver dag med å spise lunsj ved graven til din kone eller du sniker deg unna storefri på skolen for å vandre i fred på kirkegården. Er du åpen for det, kan det oppstå uforglemmelige vennskap der du minst venter det. For ensomheten tiner i nærvær av andre. Er du klar for en hjertevarm bok, så velger du denne. Anbefales.

Omtalen er skrevet av Irene.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close