Bokomslag Hva får en far til å sette fellesskapets verdier foran livet til sitt eget barn? Er æresdrap et resultat av religion eller kultur og tradisjon? Det er dette journalist Lene Wold forsøker å svare på i denne boken. To søstre i Jordan blir skutt av sin egen far for å gjenopprette familiens ære. Kun én av dem overlever. Wold har intervjuet både faren og den overlevende datteren og latt dem fortelle sin versjon av historien. Dette er en skremmende aktuell bok. En vond, rystende og tankevekkende fortelling som leseren ikke forblir uberørt av.

Omtalen er skrevet av Elena.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close