Bokomslag Under ei arkeologisk utgraving i Roma blir ei to tusen år gamal tekstsamling og ei tornekrone funne i ei grav. Kort etter er to av arkeologane døde og gjenstandane er forsvunne. Kva er det den nevrotiske arkeologen Bjørn Beltø har blanda seg opp i no?

I kjent Egeland-stil blir vi dradd inn i kristne mysterier der fakta og fiksjon, fortid og notid blir blanda saman til ein spennande historisk thriller. Dette er den åttande boka i serien om Bjørn Beltø.

Omtalen er skriven av Kristian.

Eg vil låne boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close