Bokomslag Når du treffer noen på gata eller i en heis, har du lurt på hvem de egentlig er? Bli med «flua på veggen» og møt 16 veldig ulike mennesker. Boka gir glede, latter, medfølelse og rom til å være som man er. Let gjerne etter flua også. Boka passer for små og litt større barn og er ypperlig til høytlesing.

Lisa Aisato er kjent for sine flotte og lett gjenkjennelige illustrasjoner fra en rekke bøker.

Omtalen er skrevet av Marianne.

Jeg vil lese boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close