Bokomslag Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? Niesen til kripos-etterforsker Harinder Singh blir funnet livløs i en elv i Edinburgh. Singh reiser for å bistå familien, men klarer ikke holde fingrene av fatet. Han blir raskt involvert i saken som viser seg å også kunne ha forgreininger til to beryktede utelivsbaroner i Oslo. Plottet i boka er både finurlig og godt sydd sammen. Tidligere har han gitt ut «Den stille uke». En ny frisk krimforfatter det er verdt å legge merke til.

Omtalen er skrevet av Marianne.

Jeg vil låne boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close