Forsiden av boken Jonny treffer igjen Linda som han kjente i ungdomstiden. De blir raskt et par og sammen med henne blir han en del av en vekkelsesmenighet som styres av den karismatiske Peter Isaksen. Linda er stadig ute i ærender hun ikke vil si noe om. Det får Jonny til å lure på hva det er mellom henne og Peter. Begjær, sjalusi og hevn er sterke krefter i mennesket. Når slike krefter settes i sving blir utgangen aldri god. Dette er første bok i en serie inspirert av De ti bud.

Omtalen er skrevet av Marianne.

Jeg vil låne boken!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close