Arrangement og opplevelser for ungdom i alderen 13 – 18 år på Askøy gjennom ung sommer.

Skrivekurs

Skrivekurs: 3-4.august
Hvordan lager man en bok? Går du med en forfatterspire i magen, eller har du bare lyst til å bli bedre å skrive? Da er dette kurset noe for deg. Her får du inspirasjon og verktøyene du trenger for å skrive gode tekster. Vi jobber sammen og alene. Forfatter Irene Hantveit har gitt ut fem barnebøker og vil veilede alle deltagerne underveis. Hun vil også gi tips om hvordan en går frem om en vil gi ut en bok. Kurset går over to dager.

Datamaskin
Kodekurs: 4-6. august.
Dette kurset forventer ikke at du kan noe som helst om programmering, så lenge du har lyst å hoppe i det.
Kurset varer i 3 dager, og gjennom denne tiden har jeg som mål at du forstår hva programmering går ut på og hvor enkelt det egentlig er.
Du kan forvente at det blir litt punching av data, står du fast så er jeg der og peke dere i rett retning slik at det blir både en gøy og lærerik tid.
Masker
Kurs i skuespillerteknikker: 12.august.
En skuespiller må tro på den innbilte verden på scenen for at publikum skal tro på han.Disse ferdighetene må trenes på, akkurat slik en musiker øver før en konsert,og en fotballspiller trener før en kamp. Kurset passer for alle.
Deltakerne skal lære grunnleggende skuespillerteknikk. Trene på å bruke kropp, stemme, konsentrasjon,spontanitet og å skape karakterer.

Filmklipp
Kurs i stumfilmteater: 13.august.
Deltagerne får høre en film-musikksnutt med dramatisk potensiale. De får assosiere i forhold til hva slags handling de ser for seg. Hvordan kan vi formidle historien uten ord?
Etterpå dramatiserer vi handlingen og tilpasse det filmmusikken. Til slutt filmer vi resultatet og ser hvordan det blir.

Meld deg på: www.ungsommer.no  Alle kursene er gratis.