Forsiden til boken Er du klar for biljakt? Pappaen til Frank er verdens beste pappa og verdens beste racersjåfør. Men etter ei forferdeleg ulykke mister pappa jobben, kona og det høgre beinet! Plutseleg blir livet veldig vanskeleg, og pappa blir så desperat at han går med på å vere fluktsjåfør i eit bankran. Men berre fordi ein gjer noko slemt, betyr vel ikkje at ein er slem? Fartsfylt, morosam og hjartevarm bok i kjent David Walliams-stil. 9–12 år.

Omtalen er skriven av Anna Sunniva.

Eg vil låne boka!

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close