Kva ville du gjort om mora di ikkje berre gjekk ifrå far til fordel for onkel – men i tillegg konspirerte med onkel om å kvitte seg med far for godt? Det er nettopp denne fortvilande situasjonen vår hovudperson har hamna i. Og om ikkje det var ille nok, så kan han ikkje gripe inn. Helten vår er nemleg berre ni månadar, og fortsatt fanga i mors mage. Kva i all verda kan han gjere?

Ei nervepirrande, original og meisterleg gjennomført forteljing, frå ein av Englands viktigaste forfattarar.

Forsiden av boken.

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close