Hvordan påvirker litteraturen oss? Og i hvor stor grad gjentar historien seg? 16 år gamle Cem hjelper mester Mahmut å grave en brønn, og i løpet av sommeren kommer de stadig nærmere hverandre. Kan Cem endelig finne den farsfiguren han lengter etter? Og hvem er den mystiske, vakre kvinnen med rødt hår som han blir hodestups forelsket i? En skjebnesvanger dag forandrer plutselig alt seg. Mange år senere besøker han landsbyen igjen som en suksessfull forretningsmann. Snart oppdager han at virkeligheten er en ganske annen enn han har trodd. Om lidenskap, hemmeligheter, fedre, sønner og eldgamle legender.

Lån boken på biblioteket!

Kvinnen med rødt hår av Orhan Pamuk

En bok om lidenskap, hemmeligheter, fedre, sønner og eldgamle legender.

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close