Kva gjer du når verda rundt deg går i tusen knas? Når noko skjer som aldri skulle ha skjedd?

Annabelle er ein tenåring som har fått livet sitt snudd på hovudet, og ho må på eit eller anna vis komme seg vidare. Så ein dag byrjar ho å springe. Ho bestemmer seg for å krysse USA, frå Seattle i vest til Washington DC i aust. Ho veit ikkje heilt kvifor – men nokon gongar kan ein ikkje gjere noko anna enn å setje ein fot framfor den andre.

Klok og gripande ungdomsroman som er vanskeleg å legge ifrå seg.

Lån boka på biblioteket!

Forsiden av boken "Et hjerte i en kropp i verden"

Translate »
Share This

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close